Szobák

Vendégeink több szállás közül választhatnak:

Mindegyik szállás teljesen felszerelt, naponta takarításra kerülnek, és van elérhető WiFi kapcsolat.

Fizetés: A foglalás garantálása érdekében egy előleget kell átutalnia a foglalónak. A helyszínen szobánként kauciót kérünk, amit - ha károkozás nem történt - a távozáskor visszaadunk.

Képek a szállásokról:
Sagrera - Standard
Sagrera - Standard
Navas - Prémium
Fabra i Puig - Prémium

Foglalás módja

  • Elsőként ellenőrizd rendszerünkben, hogy az általad választott időpontban van-e szabad szobánk.
  • Amennyiben találtál magad számára szabad szobát, töltsd ki az alább taláható űrlapot, és foglald elő a kiválasztott szobá(ka)t.
  • Sikeres előfoglalás esetén egy értesítő e-mailt fogsz kapni a foglalás részleteivel, az elküldendő összeggel, a pontos banki adatokkal és egy foglalási számmal.
  • A foglalás véglegesítéséhez 3 napon belül el kell utalnod az előfoglalást igazoló levélben megjelölt mennyiségű előleg összeget az ott olvasható bankszámlaszámra. Az utalás közlemény rovatába kérjük, írd bele a szintén levélben kapott foglalási számot!
  • A foglalás véglegesítéséhez szintén szükséges, hogy a banki átutalás visszaigazolásáról készíts egy képernyőfotót (screenshotot) és ezt küldd el a reservas@barcelonaszallas.net címre. FONTOS: Csak azokat a foglalásokat tudjuk véglegesnek tekinteni, amelyekről az előfoglalást követő 3 napon belül elküldésre kerül az utalást igazoló kép. Lényeges, hogy a képen legyen jól olvasható az elutalt összeg, és a kedvezményezett neve, illetve bankszámlaszáma.
  • Ezt követően kapsz egy megerősítő levelet a foglalás visszaigazolásáról a pontos címmel, telefonszámmal, minden szükséges adattal.

OK

Foglalási űrlap:

Foglaló neve:  
Foglaló e-mail címe:  
Foglaló telefonszáma (mobil):  

Foglalni kívánt szállás(ok):

 Sagrera - Standard Személyek száma:
 Sagrera - Prémium Személyek száma:
 Navas - Prémium Személyek száma:
 Fabra i Puig - Prémium Személyek száma:
Érkezés:  
Távozás:  
Érkezés a repülőtérre:  
Várható érkezés a szálláshoz:  
Várható távozás a szállástól:  
Megjegyzés:  

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen, ha bármilyen kérdése vagy észrevélete akad a szállásfoglalással vagy az oldallal kapcsolatban.

E-mail: info@barcelonaszallas.net